CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - PRESS ARTICLE
February 28 2022

Arggo and Encorsa together offer tickets for the TGV of digital transformation

The technological evolution looks like a Train à Grande Vitesse whose acceleration far exceeds the capacity to adopt new ideas and solutions, both by people and by companies. Those who understand the importance of the phenomenon get on the train and adopt new technologies. Together we are in the same train.

PRESS ARTICLE

Evoluția tehnologică actuală pare un Train à Grande Vitesse a cărui accelerare depășește cu mult capacitatea de adopție a noilor idei și soluții, atât de către oameni, cât și de către companii. Cei care înțeleg importanța fenomenului se urcă din mers în tren și adoptă tehnologii noi care, deși par doar abrevieri interesante desprinse din filmele SF (BPM, OCR, RPA, IOT, AI, BI), ajung într-un final să fie integrate în viața de zi cu zi, pe care o simplifică exponențial. Dacă astăzi v-ar întreba cineva când a fost ultima dată când ați stat de vorbă cu centralista de la taxi sau ați completat cu pixul un OP la bancă, probabil că ați realiza cât de mult am avansat pe acest drum la nivel personal.


Același fenomen are loc și în viața companiilor, însă unele preferă să rămână în gară, sau să pornească pe jos pe lângă tren. Justificările acestei rezistențe la schimbare sunt foarte variate: "serverul stă mai sigur la noi sub birou", "aplicația implementată acum 15 ani nu trebuie schimbată pentru că știm deja să o folosim", "de ce să folosim un flux digital de aprobare când putem trimite multe e-mail-uri consecutive", "de ce să lăsăm roboții să ne fure meseriile când putem completa multe documente identice de mână", "de ce să renunț eu la indigo"? Cea mai întâlnită este însă "de ce să cheltui x EURO pentru o soluție de digitalizare când pot să cumpăr o bicicletă sau să angajez un om cu banii respectivi?"
„Companiile care au achiziționat biletul pentru TGV-ul digitalizării au constatat rapid că prețul lui este estompat de valoarea adăugată adusă de destinația unde timpul începe să fie prioritizat pentru activitățile cu valoare adăugată în detrimentul celor repetitive și inutile, înlocuite pe parcursul călătoriei cu procese eficientizate. Călătoriile de lungă durată sunt mai eficiente dacă locomotiva are cât mai multe vagoane care să ducă pasagerii în siguranță la destinație. Arggo și-a asumat rolul locomotivei digitalizării, dar vagoanele sunt cele care sunt mai apropiate de pasageri și pot avea grijă să îi conducă pe un drum lin, oferindu-le o experiență all-inclusive. Din acest motiv am inițiat un program de parteneriate care să ofere unui număr cât mai mare de clienți confortul și siguranța unei călătorii digitale cu beneficii comune.” , a declarat Alexandru Radu, Head of Business Growth al Arggo.


Timeqode, platforma low-code de tip Business Process Management (BPM) dezvoltată de Arggo, este utilizată deja de mulți dintre cei 200 de clienți ai companiei. Aceștia construiesc aplicații de digitalizare cu echipa internă sau cu ajutorul echipei de consultanță Arggo, acoperind o gamă foarte variată de procese de business. Cele mai simple exemple de aplicații implementate până acum sunt Avansuri și Deconturi, Timeqode SAF-T pentru noul tip de raportare obligatorie la ANAF, Invoice Recognition prin tehnologia OCR, Procurement, care acoperă întreg fluxul de aprobare achiziții și facturi la plată, CRM/SFA, Portal B2B/B2C. Experiența în anumite industrii a dus în mod natural și la crearea unor soluții complexe, cum ar fi cele pentru industria bancară, medicală, cea a construcțiilor sau pentru domeniul juridic.


Encorsa, companie de integrare software, are ca misiune simplificarea alegerilor clienților în procesul de digitalizare, platforma Timeqode întregind portofoliul lor variat de soluții care susțin acest proces.
„Suntem deschiși către orice tehnologie care ne poate ajuta să livrăm mai bine pentru clienții noștri. Încă de acum 3 ani, de când ne-am înființat, căutam framework-uri pentru accelerarea dezvoltării de aplicații, pentru a eficientiza modul în care oamenii își investesc timpul. Atunci am descoperit conceptul de Business Process Management (BPM), o tehnologie care ne permite să construim fluxuri de lucru digitale pentru clienții noștri fără să mai programăm în maniera clasică, reușind astfel să livrăm mai repede și să întreținem mai ușor fluxurile digitale necesare. Așadar, în centrul portofoliului nostru de tehnologii folosite în procesul de transformare digitală se află platformele low-code de BPM, iar Timeqode reprezintă unul din instrumentele principale cu care ne propunem să dezvoltăm mult mai ușor aplicații pentru companiile din întreaga lume.”, a declarat Cătălin Profir, Co-founder & CEO al Encorsa.


Platforma Timeqode simplifică exponențial procesul de creare a aplicațiilor web personalizate, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Cu ajutorul ei se pot desena fluxuri de lucru și interfețe vizuale cu funcția drag-n-drop, scrie reguli de business similare funcțiilor din Excel, folosi plug-in-uri existente pentru conectarea automată cu aplicații externe sau modela baze de date într-un mod vizual. Timeqode standardizează și eficientizează procesul de construire a aplicațiilor și oferă oricui puterea de a pune în practică o idee de aplicație fără a necesita cunoștințe prealabile de programare.
Viziunea Arggo este de furniza modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din întreaga lume. Canalul de parteneri Timeqode va fi principalul motor care va propulsa această viziune, extinzând modelul atât în România, cât și internațional. Misiunea Arggo este de a inspira pe oricine să își depășească performanțele prin îmbunătățirea proceselor și digitalizare. Parteneriatul dintre Arggo și Encorsa este unul dintre punctele de plecare în acest sens, generând un portofoliu comun de clienți aflat în continuă expansiune, pentru care se creează soluții digitale de business tailor-made.
Programul de parteneriat pentru platforma Timeqode este deschis integratorilor de sisteme, companiilor sau persoanelor independente care oferă consultanță în afaceri, companiilor de dezvoltare sau implementare software, companiilor de servicii profesionale axate pe industrii specifice, companiilor care își propun să ofere soluții cloud, precum și companiilor de tip ISV (Independent Software Vendor), VAR (Value Added Reseller) sau celor din industria telecom. Arggo pune la dispoziție un proces complet de formare, documentație și asistență, astfel încât partenerii să poată deveni productivi în doar câteva săptămâni și colaborează cu aceștia pentru a livra primele proiecte împreună și a construi un flux consistent de venituri pentru parteneri și povești de succes pentru clienții acestora.
Echipele Arggo și Encorsa vă stau la dispoziție pentru mai multe informații despre platforma Timeqode, precum și despre planul de parteneriat.
Mai multe informații puteți găsi pe website-ul timeqode.com.

Read the original article on newsweek.ro

PRESS ARTICLE
February 28 2022

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!© ARGGO 2023