CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - New Products
November 11 2021

Arggo Consulting and Encorsa initiated a partnership to help companies to digitalize their business processes

businessmagazin.ro – We are delighted to work with Encorsa, helping businesses with their digital transformation regardless of the industry they activate in. Details about the technological partnership, for our Timeqode platform with Encorsa, can be found in this article.

New Products

Arggo Consulting, furnizor local de soluţii şi servicii IT, a inițiat un parteneriat tehnologic pentru propria platformă de Business Process Management (BPM), Timeqode cu compania românească Encorsa. Astfel, Arggo Consulting îşi extinde aria de servicii oferite, având o gamă completă de servicii integrate de consultanţă și soluții software, care acoperă necesităţile de digitalizare ale proceselor din cadrul oricăror companii, prin planul de parteneriat pentru platforma Timeqode.

Parteneriatul dintre Arggo şi Encorsa este doar începutul a ceea ne ne dorim să ofere platforma de Business Process Management, Timeqode, nu numai pentru clienţii noştri, dar și pentru clienții altor companii, astfel încât să ne unim forțele și să oferim servicii de tip as-a-service, aliniate la strategia digitală a organizaţiei clientului, fie ea existentă sau nou creată în cadrul proiectelor noastre. La modelul de lucru de până acum al echipei noastre care şi-a dovedit deja succesul în cei 7 ani de când facem implementări, adăugăm acum prin intermediul parteneriatului nostru tehnologic cu Encorsa expertiza de elaborare de strategii digitale customizate pentru clienţii din portofoliul Encorsa. În acest mod ne asigurăm că aducem maximum de valoare pe termen lung strategiei de business a clientului, prin variante de implementare optime şi aliniate riguros obiectivelor acestuia.”, a declarat Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting.

Cu ajutorul platformei Timeqode, Arggo Consulting a construit deja, pentru mulți dintre cei peste 200 de clienți ai săi, atât aplicații orizontale cum ar fi aplicația de avansuri și deconturi, platforme B2B, Invoice Recognition sau Procurement, cât și aplicații specifice anumitor industrii cum ar fi cele pentru construcții, legal, banking sau servicii medicale.

Timeqode este o platformă low-code ușor de customizat și cu posibilitate de integrare cu orice alt sistem software, fiind tool-ul ideal pentru cei care doresc să își creeze propriile aplicații de business într-un mod ușor și cu costuri mai mici. Pentru Encorsa, platforma completează stack-ul de tehnologii necesare în acoperirea tuturor tipurilor de proiecte de transformare digitală, inclusiv cele care necesită o atenție mai mare asupra tipurilor de interfețe de interacțiune cu utilizatorii.”, a declarat Cătălin Profir, Co-founder & CEO al Encorsa.

Compania Arggo Consulting a creat diverse pachete de parteneriat pentru platforma Timeqode. Programul de parteneriat se adresează atât integratorilor, firmelor de consultanță de business, implementatorilor de software, cât și furnizorilor de servicii profesionale specializate pe diferite industrii, furnizorilor de software și reseller-ilor cu valoare adăugată.

Echipele Arggo Consulting și Encorsa vă stau la dispoziție pentru mai multe informații despre platforma Timeqode, precum și despre planul de parteneriat.

Read the original article on businessmagazin.ro

New Products
November 11 2021

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!



background




© ARGGO 2024