CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - PRESS ARTICLE
November 09 2021

Arggo Consulting's event Arggo Infusions about the digitalization of business processes

zf.ro - Our colleague, Alexandru Radu in an article about the digitalization business processes within any companies signed by zf.ro. Don’t miss out a brand-new article about how companies can build their own business application faster and cost-efficiently.

PRESS ARTICLE

Arggo Consulting, companie specializată în furnizarea de servicii de consultanță și care oferă soluții de software pentru companii din diverse industrii și domenii, organizează în data de 17 noiembrie evenimentul Arggo Infusions. În cadrul acestuia vor fi punctate și dezbătute subiecte de interes privind soluțiile software de business și beneficiile noilor tehnologii care ajută companiile să fie înaintea competiției.

Gazda evenimentului online va fi Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting, iar specialiști din domeniul tehnologiei își propun să aducă mai multă claritate asupra potențialului extraordinar pe care îl au platformele low-code de Business Process Management (BPM) atât în afaceri, cât și în viața de zi cu zi. Timeqode dezvoltată de echipa Arggo Consulting este o astfel de platformă care va fi prezentată în cadrul acestui eveniment, gândit să pună la dispoziția mediului românesc de afaceri atât soluții inovatoare pentru eficientizarea proceselor de lucru interne, cât și o viziune actuală cu privire la impactul pe care digitalizarea îl are asupra mediului de afaceri.

Printre soluțiile deja dezvoltate de Arggo pe baza platformei Timeqode se regăsesc umătoarele:

Expense Management - este o aplicație ușor de utilizat, intuitivă, care simplifică întregul proces de creare și aprobare a plăților în avans și a rapoartelor de cheltuieli pentru orice companie, indiferent de dimensiunea sau activitatea sa.

Procurement - cu ajutorul acestei soluții puteți gestiona întregul proces de achiziții interne al companiei și fluxuri, cum ar fi: cererea de cumpărare, comanda de cumpărare, contracte sau primirea produselor.

Invoice Recognition - vă oferă toate instrumentele necesare pentru organizarea activității de aprobare a facturilor la plată, automatizând procesul de recunoaștere a datelor din facturi..

B2B Platforms - combină vânzările online sau fluxurile de servicii pentru clienți cu programe de fidelizare, satisfăcând în același timp nevoia de transparență, calitate și eficiență a clienților business to business.

Mobile SFA – este o soluție prin care puteți oferi agenților dumneavoastră de vânzări toate informațiile și instrumentele necesare desfășurării activității.

De asemenea, pe baza platformei Timeqode au fost dezoltate și soluții pentru diverse industrii:

Healthcare - o aplicație complet personalizabilă, care se adresează instituțiilor medicale (spitale, clinici stomatologice etc.) și optimizată pentru navigație în sistemul de lucru unificat al tuturor departamentelor medicale printr-o interfață intuitivă și ușor de utilizat.

Construction Sites – cu ajutorul acestei soluții puteți gestiona întreaga activitate a unuia sau mai multor șantiere de construcții în ceea ce privește alocarea resurselor, comenzile de materiale, livrările și consumurile, totul complet integrat cu sistemul ERP existent, oferind posibilitatea de a lucra de pe orice tip de dispozitiv, oricând și de oriunde.

Banking - această soluție poate fi implementată în domeniul bancar pentru o gamă largă de fluxuri de lucru, de la achiziționarea clienților și acordarea creditelor, până la analiza riscurilor, serviciul pentru clienți și ticketing.

Legal 365 - este o soluție software completă și flexibilă atât pentru avocați, cât și pentru firmele de avocatură, fiind creată astfel încât orice avocat să poată gestiona dosarele clientului de la prima întâlnire, până la proces, timesheets și facturare.

Pentru a înțelege și a valorifica oportunitățile aduse de aceste tendințe în tehnologie, companiile trebuie să-și evalueze atent opțiunile, asimilând soluțiile potrivite propriilor procese, pentru a se adapta în era work-from-home. Compania Arggo Consulting are în portofoliu și propune soluții dezvoltate cu ajutorul platformei Timeqode, soluții menite să crească productivitatea și să minimizeze costurile, toate acestea fără a impacta procesele existente din cadrul companiilor sau tocmai pentru a le eficientiza. Cu ajutorul platformei, pe lângă soluțiile deja construite de noi, putem construi orice soluție sau aplicație personalizată pe nevoile sau cerințele oricărei companii. Pe lângă platforma Timeqode, cele mai noi tehnologii Microsoft cum ar fi sistemele ERP Dynamics 365, infrastructura cloud Azure sau Power BI ne ajută să putem oferi instrumentele necesare pentru ca orice afacere să-și definească o strategie de business bazată pe digitalizare.”, a declarat Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting.

Arggo Consulting este o companie ce activează de 7 ani în industria de IT și consultanță de business pe piața din România, iar printre clienții companiei se află brand-uri precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Agrii, Qualitance, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Baumit, Doctor Leahu, Secom, Libra Bank, Kruk, Klarwin, Kwizda Agro, Klass Wagen, Viarom, Titan Machinery și multe altele.

Read the original article on zf.ro

PRESS ARTICLE
November 09 2021

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!© ARGGO 2023