CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - PRESS ARTICLE
November 08 2021

Digitalization - the focal point of business strategy for companies

About the digitalization as central point of the business strategy for companies, wrote Biz magazine. The article also mentions our annual Arggo Infusions event where you can learn more about the Timeqode platform and what we should consider when we want to automate business processes.

PRESS ARTICLE

Arggo Consulting este o companie ce activează de 7 ani în industria de IT pe piața din România, fiind specializată în furnizarea de servicii de consultanță, oferind soluții software pentru companii din diverse domenii. Portofoliul Arggo Consulting cuprinde atât soluții și produse de business semnate Microsoft, cât și soluții proprii. Printre clienții companiei și printre cei care beneficiează de serviciile și soluțiile oferite de Arggo enumerăm: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Agrii, Qualitance, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Taco Bell, Baumit, Doctor Leahu, Secom, Libra Bank, Kruk, Klarwin, Kwizda Agro, Klass Wagen, Viarom, Titan Machinery și altele.

Des se vorbește și auzim despre digitalizare și cât de importantă este aceasta în rolul pe care îl joacă în dezvoltarea unei companii, indiferent de industria din care compania face parte. Aproape toate procesele de lucru din cadrul unei companii pot fi automatizate. Digitalizarea proceselor are avantaje numeroase atât pentru companii, cât și pentru oamenii care lucrează în cadrul acestora. Cel mai semnificativ avantaj este timpul, timpul salvat pentru a putea realiza acele activități care să aducă acea valoare adăugată pentru a vă diferenția în mediul de afaceri competitiv de astăzi. De la acest timp ca resursă vitală pentru noi toți provine și numele platformei Timeqode. Platforma de tip low-code este produsul propriu al Arggo care ajută la digitalizarea proceselor de afaceri.

Ce este Timeqode și care sunt beneficiile implemetării unei platforme de BPM în cadrul oricărei companii?

Timeqode este o platformă low-code de business process management cu ajutorul căreia se pot dezvolta aplicații utilizând interfețe moderne, permițând astfel companiilor să-și crească performanța. Companiile investesc în optimizarea proceselor de bază pentru a răspunde mai rapid, eficient și pentru a oferi o calitate mai bună a serviciilor pentru clienții lor, reducând în același timp costurile operaționale și îmbunătățind profitabilitatea. Platforma fiind low-code, adică nu necesită cunoștințe de programare, permite atât echipei Arggo Consulting, cât și oricărui client să creeze aplicații din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia. Procesele sunt ușor de implementat și de administrat, rezultând astfel acele aplicații user-friendly care pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv. Platforma pune la dispoziție conectori de integrare nativă cu principalele soluţii de business precum cele Microsoft (Dynamics 365 Business Central și SharePoint) şi permite totodată integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regăsesc în cadrul oricărei companii.

Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii și să vi se ofere mai multe informații despre platforma Timeqode, dar și despre produsele și serviciile puse la dispoziție de Arggo Consulting, în data de 17 noiembrie este organizat evenimentul Arggo Infusions. În cadrul acestui eveniment se vor dezbate și alte subiecte de interes pentru toți cei care au în plan o strategie de digitalizare sau doresc să facă îmbunătățiri proceselor de lucru.

Read the original article on revistabiz.ro

PRESS ARTICLE
November 08 2021

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!© ARGGO 2023