Soluția Finance & Administration, creată de echipa Arggo Consulting, este o soluție aplicabilă companiilor ce activează în orice industrie. Mulți dintre noi știu deja cât de neplăcut este să cauți un document important și să nu îl găsești – consumând timp și energie valoroase pentru compania în care lucrezi, iar digitalizarea documentelor este o opțiune care va elimina aceste situații. Soluția Finance & Administration poate oferi toate instrumentele necesare pentru automatizarea fluxurilor dar și pentru o mai bună organizare a timpului, care duce implicit la creșterea productivității.
Arggo Consulting este o companie românească de dezvoltare software și consultanță de business specializată în implementarea soluțiilor Microsoft, cât și în crearea de soluții proprii, printre care și cea mai recent lansată – platforma Arggo BPM.
Ce este Platforma Arggo BPM
Platforma Arggo BPM (Business Process Management) este o soluție integrată, de modelare, gestionare și optimizare a proceselor de afaceri din cadrul oricărei companii cu scopul îmbunătățirii performanțelor acesteia. Cu ajutorul platformei, atât echipa Arggo Consulting, cât și clienții pot dezvolta diverse aplicații de business, putând automatiza diferite fluxuri de business de la cele mai simple la cele mai complexe. Pe baza platformei Arggo BPM până în prezent au fost dezvoltate atât soluții verticale, cum ar fi cele dedicate industriilor de banking, legal, construcții sau healthcare, cât și soluții orizontale în zona financiar-administrativă, de achiziții sau mobile SFA.
Una dintre soluțiile orizontale dezvoltate de Arggo Consulting cu ajutorul platformei Arggo BPM este Finance and Administration. Aceasta vine în întâmpinarea nevoilor financiar- administrative din cadrul oricărei companii.
Implementarea unei astfel de soluții aduce numeroase avantaje de la o mai bună gestionare a timpului de lucru, până la o mai eficientă organizare a fluxurilor de documente, indiferent care sunt acestea. Conversia electronică a facturilor, chiar dacă sunt în format .jpg sau .pdf se poate realiza rapid cu ajutorul OCR-izării – recunoașterea automată a datelor din cadrul facturii. OCR-izarea are această abilitate de a converti automat facturile și accelerează procesarea acestora.
Cu ajutorul soluției, fluxul de aprobări, indiferent de document și de nivelurile aprobării, se poate realiza mult mai rapid. Se pot adăuga mai multe niveluri de aprobare, iar acestea se pot stabili pe baza sistemului ierarhic în funcție de structura organizatorică a companiei și/sau pe baza anumitor sume în concordanţă cu procedurile interne ale companiei. Utilizatorii pot accesa aplicația de pe orice dispozitiv pentru a aproba sau, în anumite cazuri, pentru a respinge documentele. Un istoric al acestor documente, precum și comentariile legate de posibilele respingeri ale acestora, se pot regăsi cu ușurință. Există și opțiunea ca în momentul generării unei aprobări/respingeri, utilizatorii să poată fi anunțați de statusurile documentelor prin e-mail.
Referitor la fluxul de pontaj, automatizarea acestuia are beneficii de la a avea o imagine permanentă a situației de ansamblu a activității angajaților, până la a putea urmări cu ușurință timpul de lucru al angajaților, indiferent dacă aceștia muncesc la birou sau de acasă. Astfel, există posibilitatea unei evidențe clare a orelor lucrate de fiecare angajat, inclusiv cele billable și non-billable pentru a urmări cu ușurință productivitatea fiecărui angajat. Automatizarea fluxului de pontaj poate avea multiple opțiuni de configurare, filtrare și setare de parametri specifice companiei.
Un alt important avantaj al soluției Finance and Administration este și cel legat de eliminarea majorității documentelor printate. Datorită digitalizării documentelor, o asemenea soluție susține demersul tot mai multor companii, acela de a diminua sau chiar de a elimina documentele printate.
Prin integrarea cu sistemul de ERP se pot înregistra și genera documente specifice operațiunilor financiar-contabile (proforme, facturi, avize etc.), se pot crea documente contabile (bilanț contabil, raportări de TVA, taxe și impozite), dar și note contabile, fișe de conturi, registru de casă, balanțe, existând și alte funcționalități ce variază de la caz la caz. Prin urmare integrarea oferă continuitate și ajută la finalizarea fluxurilor mai complexe, iar utilizatorii pot să își gestioneze eficient activitatea.
Trei pachete pentru clienti
Pentru soluția Finance and Administration, compania Arggo Consulting pune la dispoziția clienților trei pachete: Basic, Standard și Enterprise. Pachetul Enterprise a soluției Finance and Administration conține următoarele fluxuri: fluxul de aprobare a facturilor de plată, plăți în avans, deconturi, cereri de concediu, pontaje, facturare și recunoaștere automată a datelor din facturi, precum și integrarea cu NAV, AX, Dymanics 365 sau integrări personalizate cu sistemul de ERP.
Soluția Finance and Administration le oferă utilizatorilor o experiență user-friendly și este accesibilă atât de pe PC, cât și de pe terminale mobile. Pachetul Enterprise are un număr nelimitat de utilizatori, iar celelalte două pachete au un număr limitat.
Indiferent de pachetul ales, clienții beneficiază de suport oferit de echipa Arggo Consulting pentru implementare, Cloud Hosting, precum și în ceea ce privește mentenanța infrastructurii și cea a soluției.
„Soluția ajută companiile să își eficientizeze activitatea automatizând fluxurile de lucru și eliminând hârtiile din activitatea de zi cu zi. Prin scanarea facturilor și recunoașterea automată a datelor se elimină foarte multe activități repetitive de completare manuală a informațiilor. Fluxul de aprobare pentru orice document, de la facturi și până la cereri de avans, poate fi eficientizat astfel încât aprobările să poată fi obținute electronic, indiferent unde s-ar afla persoanele responsabile.”, a declarat Alexandru Radu, Business Development Manager, Arggo Consulting.
Arggo Consulting are sediul central în București, precum și două birouri regionale, în Timișoara și Brașov. Portofoliul de clienți al companiei numără peste 150 de companii precum: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Comfert, Catena, Fildas, Qualitance, Băneasa Developments, Baumit, Doctor Leahu, Dedeman, Libra Internet Bank, Kruk, Klass Wagen, Redoxim, Titan Machinery, Viarom, Wilo etc.
Citește articolul original pe newmoney.ro