CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - PRESS ARTICLE
October 19 2021

The digitalization processes within any company using the Timecode platform

forbes.ro – To digitize processes or workflows within any organization, regardless of the industry they belong to, the company Arggo Consulting specialized in developing business software and consulting solutions has developed the low-code Business Process Management platform - Timeqode.

PRESS ARTICLE

Pentru digitalizarea proceselor sau fluxurilor de lucru din cadrul oricărei organizații, indiferent de industria din care fac parte, compania Arggo Consulting specializată în dezvoltarea de soluții de business software și consultanță a dezvoltat platforma low-code de Business Process Management – Timeqode.

Într-o perioadă aflată într-o continuă schimbare, când volumul de muncă este tot mai încărcat, când se discută despre normalitate, automatizare, digitalizare și adaptabilitate, oare unde mai găsim timp pentru a rezolva atât de multe lucruri ce țin de viața profesională, dar și de cea personală? Prioritizarea este importantă și ne dăm seama că una din resursele vitale este timpul.

Arggo Consulting oferă companiilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a le ajuta să-și recâștige timpul pierdut și să-l investească mai înțelept pentru a aduce valoare adăgată business-ului. Viziunea Arggo este de a oferi modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din întreaga lume, iar platforma Timeqode a fost construită pentru a îndeplini acest obiectiv. Dovada unui business de succes este dată de clienții Arggo Consulting care au încredere în produsele și serviciile companiei, iar printre ei se află: Viarom, Veolia, Secom, Libra Bank, Baumit, Automobile Bavaria, Doctor Leahu, Agrii, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro etc. Aceștia investesc în optimizarea proceselor pentru a răspunde mai rapid cerințelor clienților lor, dar și pentru a oferi o calitate mai bună a serviciilor, reducând în același timp costurile operaționale și îmbunătățind profitabilitatea.

Timeqode este o platformă low-code care nu necesită cunoștințe de programare și care permite atât echipei Arggo Consulting, cât și clienților săi să creeze aplicații de business, indiferent de complexitatea acestora. Aplicațiile astfel construite sunt user-friendly și pot fi utilizate de pe orice tip de dispozitiv, iar procesele sunt ușor de implementat și de administrat. Platforma pune la dispoziție conectori de integrare nativă cu principalele soluţii de business precum cele de la Microsoft şi permite totodată integrarea cu sistemele interne sau externe implementate care se regăsesc în cadrul oricărei companii.

Având un nivel de customizare foarte ridicat, Timeqode permite atât crearea de aplicații simple, cum ar fi cele pentru aprobarea avansurilor și deconturilor, cât și aplicații complexe, precum acelea care pot să gestioneze întreg procesul din cadrul unei clinici medicale. Mai mult, acestea sunt capabile să evalueze şi să ofere indicatori de performanţă pentru fiecare proces implementat, ajutând astfel nu doar la diminuarea costurilor în cadrul companiei, ci şi la creşterea productivităţii. Un alt aspect foarte important este că Timeqode oferă libertatea de a crea orice fel de flux, de la servicii simple de sincronizare între sisteme diferite, până la procese complexe care gestionează afaceri din diverse domenii, precum: producție, financiar-contabil, bancar, medical, construcții și multe altele.

Pe baza platformei Timeqode, echipa Arggo Consulting a dezvoltat deja soluții de business, cum ar fi: Expense Management, Invoice Recognition, Procurement, Banking, Construction Sites, Legal 365, Healthcare, Platforme B2B și Mobile SFA.

Mai multe informații despre Timeqode, dar și detalii despre prețuri și diversele pachete de parteneriat pentru platformă se găsesc accesând link-ul: https://timeqode.com/

PRESS ARTICLE
October 19 2021

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!



background




© ARGGO 2024