CONTACT MEDIA HUB PARTNERSHIPS TAILORED SOLUTIONS PLATFORM BUSINESS SOLUTIONS
Back - PRESS ARTICLE
October 05 2021

Timeqode platform and time-as-a-service model of Arggo Consulting

Invited to #2021 HEALTH SUMMIT organized by Newsweek Romania magazine, our colleague Razvan Ghenu, discussed about the latest technological solutions for smart medicine: Arggo's Healthcare solution. A tailor-made and user-friendly application addressing to all medical institutions, optimized for navigation across the unified work system of different medical departments.

PRESS ARTICLE

Trăim într-o perioadă în care modul de lucru s-a schimbat radical, devenind din ce mai dinamic și solicitant. Multe din activitățile clasice sunt înlocuite de procese automatizate, munca on-line începe să se transforme din excepție în regulă, iar bariera dintre viața profesională și cea personală este din ce în ce mai difuză.

Pe durata acestei curse de adaptare la noul normal aflat în permanentă schimbare, realizăm pe zi ce trece că una din cele mai importante resurse pe care le avem devine tot mai prețioasă, și anume timpul. Cu fiecare activitate repetitivă ce nu aduce reală valoare, cu fiecare proces ineficient și cu fiecare hârtie tipărită sau plimbată inutil ne dăm seama cât timp prețios pierdem. Însă mai important este ca timpul pe care am putea să îl recâștigăm am putea să îl investim în activități cu o mult mai mare valoare adăugată, de planificare, strategie sau creative, care să ne permită să ne diferențiem cu adevărat într-un mediu mai competitiv pe zi ce trece.

Arggo Consulting este o companie românească a cărei misiune este să inspire orice companie să își depășească performanțele prin eficientizarea proceselor și digitalizare. Arggo Consulting propune astfel un model „time-as-a-service” oferind companiilor uneltele și cunoștințele necesare pentru a recâștiga și reinvesti timpul pierdut. În acest sens, Arggo Consulting a lansat Timeqode, o platformă de digitalizare a proceselor de afaceri.

Ce oferă platforma Timeqode?

Alexandru Radu, Head of Business Growth în cadrul Arggo Consulting este cel care răspunde acestei întrebări: „Timeqode oferă componente de digitalizare gata construite, cum ar fi procese de tip recunoașterea automată a datelor din facturi, pentru gestionarea avansurilor și deconturilor, sau procese specifice pentru diferite industrii. În același timp însă, Timeqode este o platformă de tip low-code development, care permite crearea rapidă de aplicații web moderne, fără a necesita cunoștințe de programare. În acest fel, companiile pot opta pentru un proces sau o aplicație de digitalizare gata construită, o aplicație realizată la comandă mult mai rapid și eficient decât în modul clasic, sau pot alege să folosească platforma intuitivă pentru a-și crea propriile aplicații, în mod independent. De asemenea, platforma poate fi adoptată și de către companiile din industria IT, Arggo Consulting punând la dispoziție un program de parteneriat care își propune să atragă parteneri din toată lumea într-un ecosistem cu un scop comun, eficientizarea timpului prin digitalizare.”

Până în prezent, printre clienții Arggo Consulting care utilizează sau își construiesc aplicații de business pe baza platformei Timeqode putem enumera: Aquila, Blue Air, Automobile Bavaria, Doctor Leahu, Agrii, Băneasa Shopping City, KFC, Pizza Hut, Baumit, Libra Bank, Kruk, Klass Wagen, Klarwin, Kwizda Agro, Secom, Veolia, Viarom etc.

Echipa Arggo Consulting a dezvoltat deja soluții de business atât pe verticală, cât și pe orizontală, iar cei interesați pot alege dintre soluțiile deja existente, cum ar fi: Expense Management, Invoice Recognition, Procurement, Platforme B2B, Mobile SFA, Banking, Construction Sites, Legal 365 și Healthcare.

Mai multe informații se găsesc accesând link-ul: https://timeqode.com/

Citeste articolul original pe wall-street.ro

PRESS ARTICLE
October 05 2021

How can we help?


Schedule a meeting, start a project, gain insight or just say hello, we're happy to hear from you!© ARGGO 2023